Vand ciuperca de chefir


  1. #1
    De-al casei vasile_bujor67's Avatar vasile_bujor67 are ceva special... vasile_bujor67 are ceva special...
    Data de inscriere
    23-05-2008
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    282
    Mesaje bazar
    323
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    115
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:

    Exclamation Vand ciuperca de chefir ( in franceza scris kefir )

    Iaurtul de chefir este foarte benefic.

    În franceză se scrie kefir.

    Se oferă cantitatea din poză, o cantitate mare, suficientă pentru fermentarea unui litru de lapte în 24 de ore la 21~23 de grade. Dintr-un litru de lapte se fac 900ml-950ml de iaurt, iar porția zilnică este de 450ml. Când este cald, vara, este gata și după 12 ore. Iaurtul cu ciuperca în el poate fi depozitat la frigider pentru când puteți să-l preparați ( maxim o săptămână la două grade ).

    Exclusiv celor ce cumpără li se oferă un clip (ascuns pe net) care prezintă cum se prepară acasă iaurtul de chefir în mod eficient, cu detalii unice, utile, descoperite din experiența personală.

    În Craiova, livrarea este gratuită. În țară se livrează prin curier astfel: livrare la ușă în 24~48 ore cu Poșta Română costă 17 lei + împachetarea ( borcan + lapte + cutie ) 1̶0̶ ̶l̶e̶i̶ gratuit. Este nevoie să fie expediată în lapte pentru a rezista pe drum și a rămâne proaspătă.

    Bun pentru post, care este bun pentru suflet. Scrie și în Biblie, Matei 17, Vindecarea unui lunatic:

    19 Atunci, ucenicii au venit la Iisus şi I-au zis deoparte: „Noi de ce n-am putut să-l scoatem?” ( pe drac din omul posedat, pentru cei care nu știu contextul )
    20 „Din pricina puţinei voastre credinţe”, le-a zis Iisus. „Adevărat vă spun că, dacă aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice muntelui acestuia: ‘Mută-te de aici colo’, şi s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputinţă.
    21 Dar acest soi de draci nu iese afară decât cu rugăciune şi cu post.”

    Dacă doriți să țineți post cu apă sau negru ( cel negru maxim 24 de ore ), vă pregătește organismul pentru a putea face față postului de vineri sau unui mai lung pentru că ajută organismul să extragă elementele nutritive din mâncare mult mai eficient și drept urmare aveți nevoie de mai puțină mâncare. În sezonul răcoros țin post cu apă câte 4 zile la fiecare patru zile de mâncat. Ultima masă Duminică seara, prima masă Joi seara. Revin din post cu o cană sau două de chefir, iar peste două ore mănânc ceva tradițional, fără carne ( mâncare de mazăre, ciorbă de fasole ). Mănânc apoi doar seara, Vineri, Sâmbătă, Duminică și din nou revin in post. Înainte de fiecare dintre aceste mese, beau cu 30-60 de minute înainte, o cană de chefir.

    Legat de preț, cineva m-a întrebat de ce această sumă de bani.
    Răspunsul către dânsul îl ofer public:

    1. Cantitatea de aici valorează între 70 și 100 de lei. Am căutat să am costuri minime de producție, ca să o vând cu cât mai puțin. Ciuperca de chefir este proaspătă, nu ținută la congelator, dar pentru a fi proaspătă trebuie mereu ținută în lapte, înlocuit laptele, iar asta este costisitor. Fiind proaspătă, fermentează foarte bine și se dezvoltă foarte bine, iaurtul rezultat este concentrat. Dacă este congelată, ori nu va merge, ori va merge prost.

    2. Evit să dau cantități mici pe 20 de lei, chiar dacă este profitabil, pentru că am observat că este posibil să nu producă un iaurt consistent și nici să se dezvolte ciuperca în timp, deci să fie nefolositor, așa că prefer să fac acest lucru cu responsabilitate.

    Arata datele de contact

    Vand ciuperca de chefir Fisiere atasate Reclama noua.jpg   Reclama chefir2.jpg  
    Last edited by vasile_bujor67; 14-02-2019 at 10:27.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: