Casca de copiat cu Microvibratii sau casca Japoneza?


 1. #1
  0-day Member cascadecopiat reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  17-12-2019
  Sex
  M
  Mesaje
  0
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  15.0

  Casca de copiat cu Microvibratii sau casca Japoneza?

  Exista 2 tipuri de casti de copiat la examene. Primul tip de casca de copiat este cel de culoarea pielii sau casca japoneza. Al doilea tip este casca cu microvibratii. Ambele tipuri de casti au si avantaje si dezavantaje, de regula iti vor fi prezentate doar avantajele. Va trebui sa faci un mic compromis atunci cand alegi ce casca pentru copiat vrei sa folosesti. In cele ce urmeaza voi incerca sa descriu in mod corect modul de functionare, avantaje, dezavantaje urmand ca fiecare sa aleaga casca care i se potriveste mai bine.

  Casca de copiat cu Microvibratii sau casca Japoneza?-casca-japoneza-se-aude-incet-jpg

  Casca de copiat Japoneza
  Toate sistemele pentru copiat ce folosesc casca de copiat japoneza au neaparat nevoie de baterie 337 care alimenteaza amplificatorul din microcasca. Casca japoneza se poate folosi foarte simplu de catre oricine fara sa intampine probleme. Sistemele cu casca de culoarea pielii sunt foarte stabile in utilizare - nu se deconecteaza, nu se intrerupe, nu e sensibila la miscari, stranut, sughit etc. Casca japoneza cum mai este numita aceasta, este un dispozitiv aparut recent. Marele avantaj al folosirii acestui mic dispozitiv de culoarea pielii il reprezinta faptul ca iti va permite sa folosesti sisteme de copiat fara nici un fel de fir pe corp! In interior un micro receptor cu ajutorul caruia capteaza semanlul emis de dispozitivul pentru copiat. Apoi il amplifica si il tirmite la un mic difuzor.

  Folosind sistemele de copiat cu casca japoneza aveti urmatoarele avantaje:
  - se folosesc foarte simplu, oricine le poate folosi fara sa intampine probleme
  - poti folosi sisteme de copiat simple fara absolut nici un fel de fir pe corp
  - foarte stabile in utilizare - nu se deconecteaza, nu se intrerupe, nu e sensibila la miscari, stranut, sughit etc

  Casca de copiat cu Microvibratii sau casca Japoneza?-casca-de-copiat-jpg

  Ca dezavantaje enumeram:
  - sunt mai scumpe - tehnologie mai avansata utilizata in interior
  - trebuie sa reglezi volumul si sa nu lasi la maxim - e posibil sa se auda in exterior de la 1..2m ca un zumzet daca lasi la maxim
  - uneori in anumite conditii poti sa auzi dar foarte incet* si de departe si pe altii care folosesc sisteme de copiat langa tine 1-4m

  Casca de copiat cu Microvibratii
  - casti de dimensiuni foarte mici - NU se vad in ureche,
  - NU se va auzi absolut nimic in exterior chiar si cu volumul la maxim !!! GARANTAM acest lucru: va returnam de 10 ori valoare produsului!
  - NU interfereaza cu ceilalti care au sisteme de copiat in aceeasi incapere -NU ii vei auzi pe ceilalti!
  - Daca te cureti bine si NU ai ceara in ureche inainte de a pune casca in ureche, este IMPOSIBIL sa ramana blocate acolo.

  Atunci cand vei lua decizia sa iti cumperi o casca cu microvibratii si esti nehotarat ce microcasca sa alegi trebuie sa faceti un compromis: casca japoneza de culoarea pielii chiar daca este putin mai mare(cam cat un bob de porumb) decat cele cu microvibratii au avantajul ca pot fi folosite cu sisteme de copiat fara fire pe corp, sunt extrem de simple si fara absolut nici un fel de fir. Castile cu microvibratii pe timpan de tip magnet sunt mai mici dar este necesar sa ai colier in jurul gatului.

  Cel mai bine este sa tii cont cat de exigent este examenul care urmeaza sa il dai. Astfel vei alege o casca de copiat la examene fara fire potrivita. Ideal ar fi sa cumperi cel mai performant sistem dar cum preturile cresc o data cu performantele nu are rost sa cheltuiesti banii pe un sistem scump daca poti sa iti faci treaba si cu unul mai ieftin.

  Arata datele de contact

  Casca de copiat cu Microvibratii sau casca Japoneza? Fisiere atasate casti de copiat.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: