Fata in fata - 17.09.2020


Vezi rezultatele sondajului: Stiati ca: Anul viitor va fi ultima data cand vom mai schimba ora?

Votanţi
3. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Da

  2 66.67%
 • Nu

  1 33.33%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  48
  Sex
  M
  Mesaje
  20,773
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  134
  Reputatie
  27864
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Fata in fata - 17.09.2020

  Stiati ca: Anul viitor va fi ultima data cand vom mai schimba ora?

  • Da
  • Nu


  "Comitetul de Turism si Transporturi al UE a propus oprirea schimbarii sezoniere a orei, ceea ce nu ar modifica dreptul tarilor UE de a decide cu privire la ora lor standard. Pentru tarile care decid sa isi pastreze definitiv ora de vara, ultima schimbare sezoniera a orei va fi in ultima duminica din martie 2021.

  Potrivit News European Parliament, statele membre care prefera sa isi pastreze ora standard, cunoscuta si sub numele de "ora de iarna", vor schimba ora pentru ultima data in ultima duminica din octombrie 2021.

  Pentru a proteja piata unica, Comisia Europeana va analiza propunerile de fus orar ale statelor. Astfel, tarile UE va trebui sa stabileasca si sa comunice intre ele toate modificarile pe care le fac si sa se asigure ca aplicarea orei de vara, in unele tari, si a orei de iarna, in altele, nu va perturba functionarea pietei interne.

  CE a organizat o consultare publica in vara anului 2018, care a primit 4,6 milioane de raspunsuri, din care 84% erau in favoarea intreruperii modificarilor semestriale ale orei, in timp ce 16% doreau sa le pastreze.

  UE a unificat pentru prima data aranjamentele referitoare la ora de vara in 1980, pentru a asigura o abordare armonizata a schimbarii orei pe piata unica, deoarece pana atunci, practicile si programele nationale de ora de vara erau divergente.

  Directiva actuala privind orele de vara impune ca tarile UE sa treaca la ora de vara in ultima duminica din martie si sa revina la ora standard in ultima duminica din octombrie.

  In cazul in care Comisia constata ca aranjamentele de timp prevazute ar putea impiedica in mod semnificativ si permanent buna functionare a pietei unice, se va prezenta o propunere de amanare a datei de aplicare a directivei cu cel mult 12 luni, se arata in textul adoptat in 2019." 2. #2
  Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  15-11-2009
  Locaţie
  bals
  Varsta
  47
  Sex
  M
  Mesaje
  6,892
  Mesaje bazar
  480
  Putere Reputatie
  57
  Reputatie
  8660
  Puncte CF
  11.5
  Usergroups:
  Da
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: