11 tineri studenți, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Dolj

11 tineri studenți, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Dolj

2,068
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

11 studenţi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti –  Facultatea Jandarmi şi Facultatea de Drept vor face practică, în perioada 11 februarie-08 martie, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj, tinerii urmând să participe la toate activităţile desfăşurate de către jandarmi.

Potrivit reprezentanților IJJ Dolj, tinerilor studenți le-au fost deja prezentate aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmii doljeni în zona de competenţă teritorială.

Viitorii ofiţeri au fost repartizaţi în misiuni de ordine publică şi misiuni de pază şi protecţie instituţională pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi cât mai bine aspectele legate de munca de jandarm urmând ca la sfârşitul perioadei, fiecare să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică.

„Acest stagiu de practică are un caracter practic – aplicativ şi reprezintă un bun prilej de aplicare a cunoştinţelor acumulate în cursul anului universitar de către viitorii absolvenţi ai instituţiei superioare de învăţământ aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj”, au transmis reprezentanții IJJ Dolj.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Afacerist
  Data de inscriere
   25-02-2006
  Mesaje
  150

  Jumatate zici ca au iesit cu recursul compensatoriu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.