Dolj: Bărbat din Ișalnița, condamnat la închisoare pentru comiterea infracțiunii de amenințare

Dolj: Bărbat din Ișalnița, condamnat la închisoare pentru comiterea infracțiunii de amenințare

4.841
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea doljeană Ișalnița, va sta un an în spatele gratiilor, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunii de amenințare. 

Potrivit IPJ Dolj, acesta a fost depistat chiar în localitatea sa, astăzi, de către polițiști, fiind încătușat și dus la penitenciar.

„În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, cu sprijinul Postului de Poliție Ișalnița, au depistat în respectiva localitate un bărbat de 50 de ani, din Ișalnița, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei de un an închisoare pentru comiterea infracțiunii de amenințare”, informează IPJ Dolj.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Foarte tare, i-a dat maximum de pedeapsa. Pentru amenintare, se da de la 3 luni la un an sau amenda.. Pe net sunt multi care ameninta, merita bagati la zdup ca asta sa le iasa figurile din cap. Pacat ca nu are lumea timp de toti idiotii.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-12-2008
    Mesaje
    3

    Extraordinar, o nouă acțiune, marcă înregistrată, a celebrului S.I.C. Dolj și, ca de obicei, binecunoscuta poza cu top modelul și imaginea serviciului, J.B.
    Era nevoie de această structură să execute un amărât de mandat, de parcă polițiștii de acolo nu puteau să îl pună în executare având în vedere că respectivul cetățean ii aștepta în curtea locuinței cu bagajele făcute.
    Comunicate de presă de doi lei, pline de minciuni prin omisiune.
    Nu toată lumea înghite vrăjeala voastră ieftină domnilor ,, investigatori ,, și mai ușor cu pozele top modelului îmbrăcat fiță, zici că e fetiță …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.