50 de locuri de muncă, la cules de mazăre, în Danemarca. Selecția...

50 de locuri de muncă, la cules de mazăre, în Danemarca. Selecția are loc la Târgu Jiu

1.708
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doljenii interesați de locurile de muncă peste hotare au la dispoziție, în această perioadă, oferta unui angajator din Danemarca, selecția pentru cele 50 de locuri în domeniul agricol, la cules de mazăre, având loc în județul vecin, la Târgu Jiu.

Reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj au anunțat că se pot prezenta la această selecție, stabilită în jurul datei de 15 februarie,persoane cu vârstă minimă de 18 ani, apte pentru muncă fizică grea, cunoștințele de limbă engleză reprezentând un avantaj.

„Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse țări, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Angajatorul danez deține în Portugalia o filială a firmei daneze Greenpeas. Durat contractului este iunie – octombrie 2019, program de lucru 30-40 ore, 6 zile/săptămână. Cazarea se face în rulote, în camping fiind disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat, internet      Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de 8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea.Transportul dus-întors România-Danemarca este în sarcina lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contra cost pentru 1,5 euro/zi/persoană. Opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă”, se arată în oferta angajatorului.

Referitor la salariu, este de precizat faptul că plata muncii se face în funcție de cantitatea culeasă, în lădițe, caserole cu gramaj specific. Salariul este 0.6 euro brut/kg+12,5% alocație de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu, conform legislației daneze.

 

 

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7304

    Se mai baga cineva sa nu ma duc singur?

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-06-2012
    Mesaje
    344

    Haha. Oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de comunicare si socializare, iar engleza reprezinta un avantaj. Asta pe 5-700 euro in agricultura intr-o tara unde minimul pleaca de la aproximativ 1500.
    De ce s-ar duce cineva cu/prin astia ? Culegi 50kg / zi doar sa acoperi costuri, mancare si altele.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.