A doua campanie de deratizare, în Craiova

A doua campanie de deratizare, în Craiova

1.233
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

A doua campanie de deratizare pe domeniul public din acest an, va începe mâine, la Craiova, și se se va desfăşura într-un interval de 10 zile lucrătoare, având drept scop combaterea rozătoarelor (şoareci, şobolani) şi menţinerea acestora la un nivel numeric redus.

În zonele de acţiune, lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL vor amplasa, în prima fază, afişe de avertizare a populaţiei şi, ulterior, în aceleaşi locaţii, staţii de intoxicare în care vor fi introduse produsele raticide  Prodiorat G și Rodexion Pastă, substanţe din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sănătăţii.

„Întreaga operaţiune va fi derulată cu sprijinul Poliţiei Locale. În afişele de avertizare se va specifica faptul că substanţele folosite sunt toxice pentru oameni şi animale, antidotul folosit în caz de ingestie accidentală (vitamina K1), precum şi numărul de telefon al SC Salubritate Craiova SRL”, se arată într-un comunicat de resă al SC Salubrității Craiova, SRL.

Suprafaţa totală pe care se va efectua activitatea de deratizare este de 741 de hectare, programul urmând să fie adaptat în funcţie de condiţiile meteorologice.

 

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.