DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ciobanul în vârstă de 69 de ani, din comuna doljeană Desa, dispărut cu turma de oi încă de sâmbătă, a fost găsit, noaptea trecută, pe malul Dunării, în punctul „Lata”, cum este cunoscut în zonă.   

Drăniceanu Florea lucra ca cioban, în extravilanul comunei Desa şi a plecat cu turma de ovine la păscut, sâmbătă, dar până duminică, atunci când a și fost dat dispărut, nimeni nu a mai știut nimic despre el.

Bărbatul a fost căutat pe o rază de cinci kilometri în jurul stânei, zonele vizate fiind pășunile, ochiurile de apă, precum și zona pădurii de pe raza comunei Desa, fără niciun rezultat însă.

Deși nu a fost de găsit până la lăsarea întunericului, oamenii legii au continuat acțiunea, schimbând perimetrul și având în vizor o zonă unde se poate ajunge doar la pas.

„A fost schimbat perimetrul de căutare, fiind vizată de această dată o zonă care permitea doar accesul pedestru, unde, poliţiştii au identificat o cărare de urme care le-a dat sperantă că îl vor găsi pe bărbat.  Cărarea de urme i-a dus pe poliţişti în punctul denumit „Lata”, pe malul Fluviului Dunărea, unde bărbatul a fost găsit întins pe sol, conştient dar dezorientat, fiind ulterior transportat la spital de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Dolj, unde a ramas înternat peste noapte”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Starea de sănătate a bărbatului este una bună și în curând va fi externat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.