Abonamente pentru parcări, în cazul locatarilor din centrul Craiovei

Abonamente pentru parcări, în cazul locatarilor din centrul Craiovei

5,930
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Primăriei Craiova pregătesc extinderea parcării cu plată prin SMS, la tariful de 0,50 euro pe oră, pe alte nouă străzi din centrul urbei, inclusiv pe Calea București, edilul Mihail Genoiu menționând că pentru riverani vor exista abonamente pentru parcare. 

Potrivit primarului Craiovei, acest demers de extindere al parcărilor cu plată prin SMS are și scopul de a-i determina pe șoferi să opteze pentru parcarea subterană din centrul Craiovei, care are 619 locuri, în sens contrar UE ar urma să ceară explicaţii şi chiar bani, fiind vorba de un proiect european.

În ceea ce privește nemulțumirea locatarilor din partea centrală a Craiovei, aceștia sunt nemulțumiți de ideea autorităților, edilul explicând că la început va fi mai dificil, după care lucrurile trebuie să intre pe un fagaș normal. Genoiu a spus că vor exista abonamente speciale pentru riverani, iar parcările în sine vor fi dotate cu parcometre.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7132

  Sper sa le dea UE amenda si sa plateasca si cu dobanda… pentru felul in care s-a administrat parcarea subterana de la Teatru National.

  Au distrus peisagistica zonei, au distrus un parc si au facut un rahat de parcare semisubsupraterana care arata oribil.. zici ca e gheto’ acolo.

  Sumele care se cer la parcarea cu plata sunt ilegale atata timp cat toti cetatenii Craiovei platesc obligatoriu parcarea anual si atata timp cat sunt pe domeniu public nu pe vreun domeniu privat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.