Accident la trecerea la nivel cu calea ferată, la Panaghia. Șoferul a...

Accident la trecerea la nivel cu calea ferată, la Panaghia. Șoferul a fost dus la spital

11.515
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Calopăr, județul Dolj, a ajuns la spital, duminică, după ce a fost implicat într-un accident feroviar, el fiind vinovat că nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.

Potrivit IPJ Dolj, evenimentul a avut loc în satul Panaghia, trecerea respectivă fiind semnalizată doar cu indicatoare rutiere. Șoferul mașinii nu a respectat regulile și a fost lovit de locomotiva unui tren marfar.

„Pe DC 95, în satul Panaghia, a avut loc un accident feroviar, la trecerea la nivel cu cale ferată, fără bariere, semnalizată doar cu indicatoare rutiere, unde un bărbat de 22 ani, din comuna Calopăr, a condus un autoturism, nu ar fi respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată și a fost lovit de locomotivă unui tren marfar, care circula din direcția Segarcea – Craiova. Conducătorul auto, care era singur în autoturism, a fost transport la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștient”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

La fața locului au ajuns și forțe ISU Dolj, tânărului fiindu-i oferit ajutor medical până a fost preluat de echipajul SMURD și dus la spital.

„La fața locului, au ajuns următoarele forțe: echipaj de descarcerare de la Secția Pompieri Segarcea, echipaj SMURD de la Craiova și un echipaj SAJ. Ajuns la fața locului e echipajul SAJ a acordat victimei primul ajutor medical până la sosirea echipajului SMURD, acesta din urma preluând-ul și transportând-ul la spital. Echipajul de descarcerare a acționat în deblocarea autoturismului de pe calea ferată în vederea reluării circulație feroviare”, a menționat Florin Cocoșilă, reprezentant ISU Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.