Acțiuni de control pe linie de silvicultură, în județul Dolj

Acțiuni de control pe linie de silvicultură, în județul Dolj

1.259
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În perioada 25 septembrie – 8 noiembrie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj şi Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, dar şi specialişti din cadrul Direcției Silvice Dolj, Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea și AJFP Dolj au desfăşurat activităţi pentru prevenirea infracţiunilor şi contravenţiilor care se comit în domeniul silvic.

În perioada amintită, oamenii legii au verificat 112 societăţi comerciale, 327 de autovehicule şi au legitimat peste 400 de persoane.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 171 de contravenţii de sanctiuni contravenționale, 24 dintre acestea conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, în valoare totală de peste 38.000 lei.

Ca măsuri complementare, a fost confiscată cantitatea de 32,8 mc material lemnos, în valoare de peste 8.000 lei, iar poliţiştii au constatat 25 de infracțiuni, 15 dintre acestea vizând fapte prevzute de  Legea 46/2008 privind Codul Silvic.

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.