Activități de week-end pentru craioveni. Plimbarea cu barca sau hidrobicicleta la tarife...

Activități de week-end pentru craioveni. Plimbarea cu barca sau hidrobicicleta la tarife neschimbate de 10 ani

6.106
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Plimbarea cu barca sau hidrobicicleta este un mijloc de relaxare pentru tot mai multe persoane care ajung în Parcul „Nicolae Romanescu”. Fie că sunt din Craiova, din județ, sau chiar turiști veniți din alte zone ale țării, aceștia închiriază echipamente și se bucură de priveliște.

Activitatea de închiriere a bărcilor și hidrobicicletelor a fost reluată la începutul lunii aprilie a acestui an, tarifele și programul fiind aceleași de aproximativ 10 ani. „RAADPFL Craiova a reluat activitatea de închiriere a bărcilor și hidrobicicletelor pe 6 aprilie. Programul și tarifele au rămas neschimbate de aproximativ 10 ani, respectiv 10,5 lei pentru o jumătate de oră și 21 de lei pentru o oră”, a explicat Aurelia Filip, director RAADPFL Craiova.

Referitor la siguranța celor care optează pentru această activitate, închirierea nu se face oricum. „Menționăm faptul că se închiriază bărci sau hidrobiciclete doar persoanelor majore. În momentul închirierii unei bărci, personalul angajat în cadrul Compartimentului Protecția Mediului și Agrement efectuează instruirea adulților în vederea utilizării corecte a echipamentelor. Clienții trebuie să semneze că au fost instruiți, că au primit vestă și colac de salvare”, a mai spus Filip.

Regia pune la dispoziție zece bărci și cinci hidrobiciclete, de la reluarea activității și până la finele lunii iunie, totalul încasărilor ridicându-se la suma de 49.429 de lei.

 

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.