DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai mulți comercianți de pește din Craiova au fost amendați de către polițiști și le-a și fost confiscată marfa, în urma unui control derulat de oamenii legii, în cursul zilei de miercuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, au fost verificate atât unitățile economice cât și mijloacele de transport.

“În ziua de 12 septembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ, din domeniul comercializării peștelui și a produselor din pește, în Craiova. Poliţiştii au verificat 10 societăţi comerciale, patru persoane fizice şi trei mijloace de transport. Ca urmare a abaterilor constatate, oamenii legii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale conform Legii 12/1990R., în valoare de 30.000 lei. De asemenea, poliţiştii au confiscat 120 kg de pește, în valoare de 750 lei”, a declarat Grădinaru.

Cu ocazia controlului efectuat într-un complex comercial din Craiova, s-a constatat că reprezentanții unui agent economic dețineau în vederea comercializării cantitatea de 80 kg macrou congelat, pentru care nu au putut prezenta documente de provenienţă.
Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 de lei, dispunându-se totodată confiscarea cantității de pește.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.