DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Unul dintre bărbații implicați în scandalul din Craiovița, de sâmbătă după-amiază, a fost arestat preventiv, pentru șapte s-a dispus măsura controlului judiciar și trei sunt căutați în continuare, procurorul de caz făcând propunere de arestare preventivă în cazul lor.    

Potrivit IPJ Dolj, ieri, la sediul unității de parchet s-a prezentat unul dintre cei patru bărbați căutați de polițiști, care ar fi fost implicat în altercatia ce a avut loc sâmbătă după-amiaza, in cartierul Craiovița Nouă.

„În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj a dispus măsura controlului judiciar față de șapte persoane, iar față de șase bărbați a propus instanței de judecată măsura arestării preventive pentru 30 de zile, trei dintre aceștia fiind căutați în continuare de polițiști”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

În cazul persoanelor propuse în vederea arestării preventive, una a fost deja arestat pentru 30 de zile, trei sunt în continuare  căutate, iar pentru doi dintre bărbați instanța nu a luat nicio măsură.

Altercația a avut loc, sâmbătă după-amiaza, în cartierul Craiovița Nouă, un grup de persoane atacând cu bâtele alte persoane care se aflau în autoturisme.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.