DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au depistat în municipiul Craiova, un bărbat, de 54 de ani, din județul Dâmbovița, urmărit internațional.

Potrivit IPJ Dolj, față de acesta, autoritățile judiciare din Italia au emis mandat de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunii de tâlhărie, fiind condamnat la pedeapsa închisorii de 5 ani, 2 luni și 25 de zile.

„Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează să fie prezentat Curții de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare”, arată IPJ Dolj.

Schimbul de date și informații cu autoritățile italiene a fost efectuat prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.