DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, localitatea Ciupercenii Vechi din județul Dolj, a fost reținut, miercuri, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor şi braconaj piscicol.

La locuința bărbatului a fost efectuată o percheziție, marți, fiind găsite mai multe arme și muniție pentru acestea.

„În ziua de 9 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului în cauză, unde au fost identificate următoarele : o armă de tir, cartuşe neletale fără glonţ, un dispozitiv tip harpon, cu patru săgeţi metalice confecţionate artizanal, 3 setci monofilament, o cutie metalică în interiorul căreia era muniţie aferentă mai multor tipuri de armă şi o capsă tip pistol asumator, un pistol cu gaze, o puşcă neletală, o puşcă dezmembrată, precum şi mai multe cutii care conţineau în total 469 diaboluri”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Doljeanul a fost reținut, miercuri, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.