Bilanțul vaccinării la Craiova, de la începutul campaniei

Bilanțul vaccinării la Craiova, de la începutul campaniei

3.059
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

35 de persoane-angajați ai spitalelor-, au fost vaccinate la Craiova, de la începutul campaniei până în prezent, potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj. 

Campania de vaccinare la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Craiova a început, duminică, cu vaccinarea a cinci cadre medicale, dintre care trei sunt şefi de secţie.

Până la sfârşitul anului, la Craiova vor fi vaccinate 90 de persoane. Este vorba despre angajați ai spitalului , atât personal medical, cât şi personal tehnic şi administrativ.

Următorul lot de vaccinuri va ajunge la Craiova, conform graficului, în data de 30 decembrie.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9558

    35 de persoane in două zile? Record al guwernerului de incompetenți. Murim toți de covid până aduc ăștia vaccin.Sa împuște cineva guwernerul de incompetenți! Când îți mor +100 de oameni pe zi, nu pierzi timp cu cearta pe ciolan și pe funcții. Începând de ieri eu consider vinovat guvernul daca mai mor oameni din cauza virusului.

    Perpetuum Mobile
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7691

    Oamenii mor din cauza desteptilor care au aruncat virusul pe „piata”… Guvernele sunt doar complici. Guvernul Romaniei e prea mic si prea vasal si sclav ca sa poata sa faca ceva.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.