Brigada Sud-Est Craiova, la exercițiul multinațional de la Cincu

Brigada Sud-Est Craiova, la exercițiul multinațional de la Cincu

1.741
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aproximativ 1.400 de militari români și străini cu 220 de mijloace tehnice participă la exercițiul multinațional SCORPIONS LEGACY 2019 (SCLE 19) ce se desfășoară, în perioada 25 octombrie-8 noiembrie, în Centrul Național de Instruire Întrunită (CNIÎ) din localitatea Cincu, județul Brașov.

Potrivit reprezentanților Brigăzii Multinaționale Sud-Est de la Craiova, obiectivul exercițiului SCORPIONS LEGACY 2019 îl constituie instruirea personalului Brigăzii, precum și a unităților afiliate din Bulgaria, Italia și Portugalia, pentru a fi în masură să ducă la îndeplinire misiunea încredințată, prin exerciții de comandament asistate de calculator, exerciții de antrenament în teren și exerciții tactice cu trageri de luptă.

Comandamentul Brigăzii Multinaționale Sud-Est de la Craiova asigură o capabilitate ridicată de a comanda forțe dislocate în regiunea de Sud-Est a granițelor NATO, cu o importantă contribuție la apărarea colectivă a Alianței.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.