DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiță, a anunțat, marți, în cadrul unei conferință de presă, că va demara și campania de vaccinare a persoanelor din penitenciare. 

Potrivit lui Valeriu Gheorghiță, vaccinarea deținuților se va face în cabinetele din incinta penitenciarelor.

„La nivelul penitenciarelor se va întocmi o listă cu doritorii pentru vaccinare. Această activitate se va desfășura în cabinetele proprii medicale din penitenciare cu resursa umană proprie, la care pot participa și alte persoane unde nu există suficiente resurse umane disponibile. Dozele vor fi preluate dintr-un centru fix. Se va asigura vaccinarea în cadrul penitenciarului în cabinetele medicale. Persoanele vor fi introduse în registrul vaccinărilor, iar adeverința se păstrează la fișa medicală a fiecărei persoane”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Acesta a mai spus că va fi utilizat în special vaccinul Johnson & Johnson pentru este singurul care se face într-o singură doză.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.