DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consiliul Județean Dolj va aloca suma de 50.000 de lei pentru premierea sportivilor doljeni care au obținut performanțe anul acesta. 

Ca în fiecare an, solicitarea a fost făcută de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, instituție care a și centralizat o situație a campionilor sportului doljean.

„Având în vedere faptul că sportul este cel mai bun ambasador, performanţele obţinute de-a lungul timpului au făcut ca renumele Craiovei, al Doljului să fie recunoscut la nivel internaţional. A devenit tradiţie ca la sfârşit de an Consiliul Judeţean Dolj să răsplătească excelenţa în sport”, motivează DJTS Dolj.

Din bugetul județean va fi alocată suma de 50.000 lei necesară
premierii următoarelor categorii: Cele mai bune performanţe sportivi seniori; Cele mai bune performanţe sportivi juniori și Cele mai bune performanţe antrenori.

Pentru a putea aloca această sumă de bani a fost întocmit un proiect de hotărâre care joi ajunge, pentru vot, pe masa consilierilor județeni.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.