Carambol pe DN6 Craiova-Filiași, cu opt autoturisme şi un TIR (Video)

Carambol pe DN6 Craiova-Filiași, cu opt autoturisme şi un TIR (Video)

54.087
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,33)

Din primele informații, evenimentul rutier s-a produs pe fondul vizibilității reduse, cauzate de fumul degajat de arderea vegetației uscate de pe terenurile agricole din zonă, dar și a nerespectării de către șoferi a distanței de mers față de un alt autovehicul aflat în mișcare. Din datele IPJ și ISU Dolj, în evenimentul rutier au fost implicate opt autoturisme și un TIR. Două persoane acuză răni ușoare.

Circulația a fost îngreunată între Craiova și Filiași, echipaje ale Poliției Rutiere asigurând fluidizarea traficului în zonă. ”Pe fondul vizibilității reduse, dar și a nepăstrării unei distanțe regulamentare față de celelalte autoturisme aflate în mers, nouă mașini au fost implicate într-un eveniment rutier. Polițiștii aflați la fața locului cercetează împrejurările în care s-a produs evenimentul. Traficul se desfășoară îngreunat, dar nu a fost blocat”, a precizat Amelia Barbu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, pompierii ajunși la fața locului au deconenctat bornele de la acumulatorii autoturismelor. Cât despre persoanele implicate în eveniment, ”două au fost transportate la UPU, acuzând dureri la picior, claviculă și mandibulă”.

Între timp, incendiul de vegetație uscată a fost stins. ”La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta pe aproximativ 6 ha de teren acoperit cu vegetație uscată, suprafața totală incendiată fiind de 7 ha. Cauza producerii incendiului a fost focul deschis în spații deschise”, a precizat Florin Cocoșilă, ISU Dolj.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4280

    TARANI

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie
  2. #2
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2785

    Dau foc retardații de la sate, iar țăranii cu permis intră prin fum ca prin vis
    Mori nevinovat din cauza țăranilor cu creierii arși, indiferent de cât de bun șofer ești.
    Ca să nu mai spun că polițiștii din zonă nu s-au deplasat preventiv la fața locului, ținând cont de incendiul din zonă. Dar și alte ”autorități” care se uită cum arde și se scarpină la ouăle și bucile pe care le folosesc în loc de creier.
    Noroc că au salarii uriașe, în loc să spele wc-urile țării.

    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI
  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    5249

    Nasol!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.