DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Salubrității Craiova anunță, vineri, că au lansat noul site ce deservește Adăpostul canin Craiova, într-o variantă modernă, ușor de utilizat și mobile-friendly, la adresa www.adapostcanincraiova.ro.

Potrivit reprezentanților Salubrității, acest site a fost gândit să vină în sprijinul celor care doresc să adopte un câine cazat în adăpost, dar mai ales în ajutorul anumăluțelor fără stăpân cărora, astfel, le vor crește considerabil șansele de a fi adoptați.

Mai mult, cei care doresc să verifice dacă patrupedul lor dispărut a fost găsit de către echipele de ecarisaj pot face asta online, consultând lista câinilor aflați în adăpost, actualizată zilnic cu fotografii de către personalul Salubrității Craiova.

Fiecare fotografie a unui câine vine însoțită de mai multe informații, cum ar fi locul și data capturării, vârsta estimativă a patrupedului, detalii privind aspectul etc., astfel că, în caz de dispariție, stăpânul îl poate identifica și mai ușor.

„Misiunea noastră, prin acest site, este de a ușura procesul de adopție, astfel încât oamenii care intră pe www.adapostcanincraiova.ro să poată vedea chiar acolo câinii care se găsesc în adăpost și să-și aleagă, de la distanță, un câine preferat pe care să vină ulterior să îl adopte. Site-ul conține informații despre procesul de adopție, despre legislația în vigoare și este actualizat permanent de către colegii mei. Ne dorim să venim și în sprijinul celor care și-au pierdut animalele și care pot vedea mai ușor dacă ele au fost găsite de echipajele noastre. Astfel, încercăm să ne apropiem și mai mult de cetățeni, pe care îi așteptăm cu brațele deschise, nu doar online, cât și fizic, la Adăpostul canin, pentru a-și alege un nou prieten”, a declarat directorul general al S.C. Salubritate Craiova S.R.L., Mihai Butari.

Vă reamintim că puteți adopta oricând un câine de la Adăpostul canin Craiova (localizat pe DJ 606, la ieșirea din Craiova spre Breasta, înainte de podul peste Jiu, pe partea dreaptă), care are următorul program de vizitare.

– luni-vineri: 10:00 – 18:00;

– sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale: 11:00 – 13:00.

Accesul în adăpostul canin se face pe baza cărții de identitate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.