Cei mai buni câini de salvare, la nivel internațional, se întrec la...

Cei mai buni câini de salvare, la nivel internațional, se întrec la Craiova

2.734
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Concursul internațional al câinilor de salvare „WINNER CUP 2019” va avea loc  la Craiova, în perioada 11–13 octombrie, evenimentul fiind organizat de către Asociația „Centrul Naţional de Educare Canină” în parteneriat cu Primăria Craiova. 

La acțiunea din acest an și-au anunțat prezența peste 60 de persoane, din străinătate și din țară, în calitate de observatori, reprezentanți din mediul de afaceri, reprezentanti ai organizațiilor chinologice mondiale și de la UE, reprezetanți ai IGSU, autorități locale și județene, artiști plastici, ong-uri partenere, parteneri naționali și internaționali ai CNEC – Centrului Național de Educare Canina, arbitru.

Potrivit organizatorilor, în perioada menționată vor avea loc întâlniri, prezentări, seminarii, o expoziție fotografică și mai ales concursul internațional al câinilor de salvare „WINNER CUP 2019”.

Primăria Municipiului Craiova va fi partener al Asociației „Centrul Naţional de Educare Canină”, alocând suma de 9.000 de lei din bugetul local pentru susținerea acțiunii.

foto arhiva



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.