DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

România este în grafic cu procedurile pentru implementarea certificatului verde digital la 1 iulie, a declarat, marţi, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu.

„Suntem în grafic pentru obiectivul asumat de 1 iulie. Chiar înaintea acestei conferinţe de presă, am avut altă şedinţă de lucru cu toate instituţiile implicate – Ministerul Afacerilor Externe, STS, INSP, tocmai pentru a finaliza în condiţii cât mai bune toate cele necesare până la data de 1 iulie, termenul anunţat, pentru implementarea acestui certificat digital şi în România”, a afirmat Baciu, potrivit Agerpres.

El a precizat că marţi dimineaţă a fost publicat în jurnalul oficial al UE regulamentul privind acest certificat, arătând că probabil săptămâna viitoare vor fi adoptate câteva acte normative.

Reprezentantul STS la conferinţa de presă a indicat că este vorba despre un sistem informatic „foarte complex”, care va avea cele două componente.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.