DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a anunțat că demersurile pentru realizarea noului drum județean care va deservi viitorul spital regional sunt în plină desfășurare.

Procedura de atribuire prin licitație a contractului de elaborare a studiului de fezabilitate pentru acest obiectiv a fost inițiată, iar documentația a fost încărcată, miercuri, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

„Acest proiect presupune realizarea unei legături rutiere moderne, de aproximativ 3 kilometri lungime, între centura de nord a municipiului Craiova, Spitalul Regional Craiova și drumul expres. Drumul va fi construit pe teritoriul comunei Ghercești și pe teritoriul municipiului Craiova și va asigura calea de acces către unitatea medicală”, a precizat Cosmin Vasile.

Investiția va fi realizată din bugetul propriu al Consiliului Județean Dolj, aceasta fiind parte a angajamentului pe care instituția și l-a asumat, acela de a oferi tot sprijinul autorităților responsabile de construirea viitorului spital.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.