CNI a anunțat că a încheiat recepția la Stadion

CNI a anunțat că a încheiat recepția la Stadion

8.354
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI) au anunțat în jurul orei 09:45, pe pagina oficială de Facebook, că recepția noului stadion de fotbal din Craiova se va încheia astăzi. ”Arena din Bănie este gata!!”, se menționează pe site-ul de socializare.

Suntem onorați să oferim în exclusivitate atât suporterilor olteni, cât şi celorlalți iubitori ai fotbalului românesc, vestea mult aşteptată! Arena din Bănie este gata!! Astăzi, 7 noiembrie 2017, încheiem în mod oficial procesul de recepție la terminarea lucrărilor, obiectivul fiind predat beneficiarului, respectiv Primăriei Craiova. Precizăm faptul ca noul Ion Oblemenco reprezintă un proiect „de suflet” al CNI, drept urmare suntem mândri că am reusit să ne îndeplinim misiunea şi să ajungem la bun sfârşit pentru un nou început (…)”, se arată în postarea companiei.

Următorul pas este ca municipalitatea craioveană să preia obiectivul prin hotărâre de Consiliul Local, pentru care, probabil, va fi organizată o ședință-fulger.  

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9283

    Suntem onorați să oferim în exclusivitate atât suporterilor olteni, cât şi celorlalți iubitori ai fotbalului românesc, vestea mult aşteptată! Arena din Bănie este gata!

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6923

    Stadionul Ciumei Roșii aka Pesede și al clonaților Craiova aka CSU Craiova 2012 echipă înscrisă direct în liga 2 ilegal prin ordin direct de la Marele Partid al Ciumei Roșii. Zici că au făcut pesediștii chetă de la membrii de partid și de la simpatizanții de pretutindeni și zici că a mai dat și echipa privată CSU Craiova încă vreo 20-30 de milioane de euro ca să se facă stadionul..

    Ăsta este stadionul particular al ciumaților și al unei echipe private de zici că l-a făcut cu banii ei privați.. nicidecum stadionul craiovenilor. Luați cu pâine și sare de la pesede!

    Au trecut 28 de ani de la revoluție/revoltă/lovitură de stat sau ce o fi fost dar… au trecut degeaba că tot aceleași apucături sunt. TRĂIASCĂ PARTIDUL MULT IUBIT PESEDEU*

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.