DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5.00)

Copilul în vârstă de şase ani dispărut, ieri, în comuna Rast, a fost găsit în această dimineaţă de către jandarmii doljeni, pe un câmp din apropierea localităţii.

Copilul a cooperat cu oamenii legii fiind găsit alături de un câine maidanez.

”Copilul a fost găsit în jurul orei 10.45, pe câmp, între localităţile Negoi şi Catane, la aproximativ 10 km de locuinţa sa, de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, în urma eforturilor susţinute desfăşurate în cooperare cu celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Încă de la momentul sesizării poliţiştilor, cu privire la dispariţia minorului, au fost formate echipe de căutare, care au fost angrenate în misiune pe tot parcursul nopţii, până la momentul găsirii copilului. Ne bucură faptul că eforturile noastre au condus la găsirea minorului, acţiunea fiind pentru noi şi o lecţie de devotament, întrucât copilul a fost însoţit în permanenţă de căţelul său, care şi-a îndeplinit cu prisosință misiunea de “cel mai bun prieten al omului”, fiind alături de tânărul lui stăpân și ajutându-l pe acesta să treacă cu bine peste o noapte friguroasă petrecută departe de casă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Reamintim că Manuel Cătălin Bora în vârstă de de 6 ani şi 11 luni, din comuna Rast, județul Dolj, a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de vineri, într-o direcţie necunoscută.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.