DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un adolescent în vârstă de 17 ani, infectat cu coronavirus , a decedat, noaptea trecută. Acesta era internat la ATI, în Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. 

UPDATE/ Potrivit datelor transmise de către DSP Dolj spitalului, tânărul  ar fi fost vaccinat cu prima doză Pfizer în aprilie.

Când a ajuns la spital, acesta a fost primit în UPU în sectorul în care sunt izolați pacienții suspecți și confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2, fiind suspect de infecție.

„Aici a fost investigat paraclinic și imagistic, i s-a efectuat test PCR pentru SARS-CoV-2, a primit îngrijiri medicale de urgență, complexe și complete. Cu toate acestea, evoluția a fost una nefavorabilă, starea pacientului s-a agravat rapid, a fost intubat și ventilat mecanic”, spun reprezentanții spitalului.

Duminică, adolescentul a intrat în stop cardio-respirator, dar a fost resuscitat, iar luni a intrat din nou în stop cardio-respirator, dar manevrele de resuscitare efectuate timp de o oră au rămas fără rezultat.

A fost confirmată și infecția cu SARS-CoV-2.

Tânărul era din Bucovăț și a ajuns la spital, potrivit conducerii unității medicale, sâmbătă.

A fost internat la Terapie Intensivă.

Adolescentul era nevaccinat, mai spun reprezentanții spitalului.

Totodată, acesta avea diabet, insulino-dependent și a ajuns la spital în comă diabetică.

Tânărul era elev al Liceului de Arte „Marin Sorescu” din Craiova. Acesta nu mai fusese la școală de aproximativ două săptămâni, dar cadrele didactice știau că este răcit.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.