Craiova: Bărbat amendat după ce a fost prins că arunca gunoi dintr-o...

Craiova: Bărbat amendat după ce a fost prins că arunca gunoi dintr-o căruță pe un teren din zona fostului magazin PIC

2.750
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat din Craiova a fost amendat, joi, după ce polițiștii locali l-au depistat în timp ce încerca să arunce gunoiul transportat cu o căruță pe un teren ce aparține primăriei.  

Bărbatul a fost găsit pe strada Maria Zaharia, în spatele fostului magazin PIC, polițiștii locali anunțând Garda de Mediu Dolj despre situație.

„În urma patrulărilor de rutină din dimineața zilei de joi, 18 martie 2021, polițiștii locali din cadrul Secției „Craiovița” au depistat pe numitul M.G, din Craiova, în timp ce încerca să abandoneze deșeuri dintr-un vehicul cu tracțiune animală. Amplasamentul, pe care numitul M.G încerca să împrăștie deșeurile, este în proprietatea Municipiului Craiova”, informează reprezentanții Primăriei Craiova.

Bărbatul a fost amendat cu suma de 15.000 lei, iar căruța a fost confiscată.

Totodată, spun autoritățile, SC Salubritate Craiova va ridica deșeurile, valoarea operațiunilor de curățare și transport urmând să fie recuperată de la persoana amendată.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9560

    Foarte bine daca vrem o tara ca afara, asa trebuie procedat , mai ales acum cand exista alternative – suni si vine Salubritatea si iti ridica gunoiul sau moluzul sau ce ai de aruncat. Daca ma intrebi pe mine , i-as fi dat si o pedeapsa cu munca in folosul comunitatii cu sarcina de a curata campul respectiv . Nu se mai poate trai in orasul acesta , suntem sufocati de cei care arunca gunoiul aiurea, de cei care ard diverse , de cei care nu recicleaza . Si nu in ultimul rand, daca esti martor la o asemenea intamplare , vezi pe cineva aruncand gunoiul, moluzul sau vezi ca arde diverse lucruri care polueaza atmosfera , suna frate la politie , la locala, la mediu , la telefonul cetateanului ca sa se ia atitudine, ca si tu traiesti in orasul asta , si tu respiri aerul asta poluat !

    Perpetuum Mobile
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Si nu in ultimul rand, daca esti martor la o asemenea intamplare , vezi pe cineva aruncand gunoiul, moluzul sau vezi ca arde diverse lucruri care polueaza atmosfera , suna frate la politie , la locala, la mediu , la telefonul cetateanului ca sa se ia atitudine, ca si tu traiesti in orasul asta , si tu respiri aerul asta poluat !

    Sugaciule rosu care esti. Tin sa te anunt ca acum ani de zile tot in era vodkuta am avut filmari cu indivizi filmati, nr. de masina, fetele lor, etc, si ce sa vezi, nici nu au bagat in seama. Ca si dovada, poti sa intrebi chiar pe autoarea articolului de aici, ca i-am dat ei materialul pentru a fi publicat pe forumul acesta pesedist, si dat la politie, si vezi ce zice doamna, ca i-a dutut fix la basca cu toate ca le aratai dovada vie.

  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9560

    Lumea stie ca esti nebun, nu te crede nimeni , nu te baga nimeni in seama, se fereste lumea de tine . Mai ales atunci cand iti vede si fata , esti si respingator , mirosi urat , esti nespalat, murdar,ce ai vrea ? Lumea nu vrea sa aiba de a face cu un boschetar .

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.