Craiova: Elevă confirmată cu coronavirus, după ce a susținut probele la Evaluarea...

Craiova: Elevă confirmată cu coronavirus, după ce a susținut probele la Evaluarea Națională

3.028
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O elevă a unei școli din Craiova a fost depistată cu coronavirus la două zile distanță după susținerea probelor la Evaluarea Națională. 

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Dolj, inițial, tatăl fetei a fost testat pozitiv, după care prezența virusului s-a constatat și în cazul minorei.

Înainte de fiecare probă a Evaluării Naționale, fata a fost testată și nu a avut temperatură, fapt pentru care a participat la examen. La două zile distanță de cele două probe, adolescenta a fost testată și s-a confirmat că avea coronavirus.

Reprezentanții DSP Dolj spun că atâta vreme cât în unitatea școlară au fost repectate măsurile impuse de autorități nu se pune problema ca și alți elevi sau cadre didactice să fie afectați.

„Prima dată a fost diagnosticat tatăl și apoi, la două zile distanță și minora. În timpul Evaluării nu a prezentat niciun semn. Totul a debutat după examen. Elevii și profesorii au respectat măsurile, deci nu apar probleme dacă ținem cont de reguli, dacă le respectăm. Este cel mai important lucru”, a spus purtătorul de cuvânt al DSP Dolj, Ștefan Popescu.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Oricum restrictile vor revenii,asta se stie clar! Si 1 singur om daca ramanea cu acest virus in cateva zile se ajungea la cateva sute daca nu cateva mi! Cred ca mai bine de un sfert din populatia tarii il are numai ca testarea s-a facut doar la cei ajunsi prin spital si au avut simptone specifice virusului si deaceea nr. celor infectati a fost si este mic’

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.