Craiova: Facilități pentru comercianții și producătorii agricoli din piețe

Craiova: Facilități pentru comercianții și producătorii agricoli din piețe

3.478
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Comercianții şi producătorii agricoli care vând în pieţele din Craiova, pe bază de acord de comercializare, vor putea să-şi plătească facturile pe luna noiembrie până în ultima zi a lunii, nu până pe data de 10, cum se proceda în mod normal, anunță reprezentanții Piețe și Târgu Craiova. 

Este prima dată, de la debutul pandemiei, când se acordă astfel de facilități celor care vând produse în piețele din Craiova.

„În condiţiile în care comercianţii de fructe şi legume au avut vânzări foarte mici în ultimele zile, fiind nevoiţi să-şi vândă marfa sub cerul liber, după ce guvernul a impus suspendarea activităţii din pieţele agroalimentare amenajate în spaţii închise, conducerea SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a considerat că orice facilitate pe care ar acorda-o agenţilor economici şi producătorilor agricoli ar fi binevenită, mai ales că nu e prima dată sunt acordate asemenea înlesniri de la debutul pandemiei de COVID-19”, a spus Alin Mărăcine, directorul SC Piețe și Târguri Craiova.



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7681

    Guvern de idioti si incompetenti. Guvernul mandolina.. PNL impreuna cu seful Klaun..

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9554

    E bătaie de joc la nivel național, la doar câteva zile după ce autoritățile au decis să închidă piețele din spațiu închis, dar să permită funcționarea supermarketurilor, în aceleași condiții. Prețurile la legume proaspete au explodat, crescând în unele locuri și cu peste 50%. Dacă zilele trecute un kilogram de ardei se vindea cu 5,5 lei, acum, acesta a ajuns să coste 8.9 lei.
    Oamenii vor avea posibilitatea sa-si exprime dezacordul fata de aceasta decizie luata de guwernul pnl si girata de usr , la vot . Asa cum ei au fost nevoiti sa stea iarna afara in frig ca sa-si vanda produsele, asa sa stea pe bara acesti politicieni de la pnl & usr ,mult si bine .
    Sanctionati la vot guwernul de incompetenti si tradatori de tara !

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.