DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru persoane vindeau cocaină și canabis consumatorilor din Dolj, cu prețuri între 700 și 1.500 de lei, unul dintre bărbați, aflat în închisoare, controlând și activitatea de prostituție a două tinere, dintre care una minoră. Cei trei au fost reținuți. 

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea a 3 inculpați, cercetați pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc, în formă continuată. Încă unul era deja în executarea pedepsei.

„În perioada mai 2023 – mai 2024, în cadrul grupului infracțional organizat constituit în scopul obținerii de beneficii materiale din comercializarea unor substanțe stupefiante, 4 inculpați (unul aflat în executarea unei pedepse cu închisoarea) au deținut, intermediat și vândut direct diferite cantități de cocaină către consumatori de pe raza județului Dolj, pentru sume cuprinse între 700 și 1.500 lei. În sarcina inculpatului încarcerat s-a reținut și săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism, din cercetări rezultând că începând cu luna ianuarie 2024 , inclusiv în perioada în care era încarcerat într-o unitate de penitenciar, a controlat activitatea infracțională de prostituție a două persoane (dintre care una minoră), în scopul obținerii în mod facil a unor venituri materiale”, arată IPJ Dolj.

În urma perchezițiilor efectuate marți, au fost identificate și ridicate diferite cantități de droguri de mare risc (cocaină) și de risc (canabis), precum și alte mijloace de probă.

Miercuri, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a celor patru inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.