CRAIOVA: Sute de kilograme de petarde confiscate ieri. Amenzi și dosar penal

CRAIOVA: Sute de kilograme de petarde confiscate ieri. Amenzi și dosar penal

4.239
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au depistat, în flagrant delict, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce oferea spre vânzare, pe strada Dâmboviţa, materiale pirotehnice.

Cu ocazia controlului efectuat, a fost identificată cantitatea de 250 de kg de materiale pirotehnice categoriile P1, F2, F3 şi F4, pe care tânărul încerca să o comercializeze fără drept.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept”, arată IPJ Dolj.

Tot ieri, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase şi Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu lucrători din cadrul ITM. Dolj au efectuat verificări la mai multe firme din Craiova privind legalitatea vânzărilor acestor categorii de mărfuri.

Astfel, la o societate comercială situată pe strada George Enescu a fost găsită cantitatea de 100 de kilograme de materiale pirotehnice(petarde şi candele romane), având ambalajul neinscripţionat în limba română privind denumirea, categoria şi instrucţiunile de folosire.

În cauză, administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, materialele pirotehnice fiind indisponibilizate”, mai spun reprezentanții IPJ Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […]  » Citește mai mult… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.