DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Craiova, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat, a fost reținut de către polițiști, joi. 

Din cercetările efectuate s-a stabilit că tânărul a intrat în locuința unei tinere în vârstă de 27 de ani, din Craiova, pe geamul uitat deschis de aceasta și dintr-o cameră a furat suma de 200 lei, un ceas și trei perechi de pantofi sport.

De asemenea, polițiștii au stabilit că tanărul, în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, a intrat și în locuința unui bărbat de 36 de ani, din Craiova, pe uşa de acces lăsată neasigurată, de unde a furat un telefon  mobil, un pachet de ţigări şi suma de 60 lei dintr-un portofel.

„În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânta l IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Astăzi, tânărul urmează să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.