DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Craiova, este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. 

Ieri, polițiști din cadrul  Biroul Rutier Craiova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Rîului la intersecția cu strada Brestei, din Craiova, a avut loc un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism care se deplasa pe strada Brestei, din Craiova, a  accidentat o femeie de 75 de ani, din localitate. Aceasta din urmă a traversat strada pe trecerea pentru pietoni. După impact, șoferul a părăsit locul accidentului, fără să anunțe poliția.

Femeii de 75 de ani i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând transportul la spital.

Continuând cercetările, a fost găsit și bărbatul vinovat de producerea accidentului.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști a fost identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier  precum și conducătorul auto, în persoana unui  bărbat de 65 de ani, din Craiova. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârțirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.