Craiovean urmărit internațional, prins în trafic

Craiovean urmărit internațional, prins în trafic

4.294
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 42 de ani, din Craiova, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, a fost prins, marți, de poliţiştii Biroului Rutier Craiova, după ce a fost urmărit în trafic, ulterior fiind închis în penitenciar.

Un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, condus pe Strada Teilor, din Craiova, de un bărbat. Conducătorul autovehiculului nu a oprit, iar politia a plecat în urmărirea autoturismului.

Autoturismul a efectuat virajul pe Strada Trandafirului, polițiștii pierzând pentru scurt timp contactul vizual cu acesta. Autoturismul a fost depistat ulterior pe o altă stradă, însă la volan a fost identificată o femeie de 39 de ani, din Slatina. În apropiere, poliţiştii de la rutieră l-au identificat însă şi pe cel în cauză, care părăsise autoturismul şi încercase astfel să îşi asigure scăparea„, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Potrivit acestora, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din Craiova, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta refuzând totodată recoltarea de probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că pe numele bărbatului fusese emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis și refuzul de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul a fost încarcerat în penitenciar.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.