DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi bărbați din Craiova sunt cercetați penal după ce, duminică, au fost prinși la volanul mașinii având o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Potrivit IPJ Dolj, ieri după-amiază, patrula de siguranță publică formată din polițiști ai Secției 2 Poliție Craiova și jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au oprit, pentru control, un autoturism ce circula pe strada Râului, din muncipiul Craiova.

„La volanul autoturismului a fost legitimat un bărbat de 35 de ani, din municipiul Craiova, care prezenta halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat”, arată reprezentanții IPJ Dolj.

Totodată, patrula formată din polițiști ai Secției 5 Poliție Craiova și jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au oprit, pentru control, noaptea trecută, o mașină care circula pe strada Brestei.

În acest caz, șoferul, un bărbat de 55 de ani, tot din Craiova, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, conchid reprezentanții IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.