DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,50)

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Daneţi, judeţul Dolj, a fost găsit decedat în locuiţa sa, vineri seară, prezentând plăgi înjunghiate în gât şi abdomen. Autorul crimei ar fi un consătean în vârstă de 33 de ani.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de poliţişti în curtea locuinței, imobilizat și condus la sediul poliției.

„În această seară, poliţişti din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat este posibil sa fie decedat în locuința sa, din comuna Daneți. La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 55 de ani, din comuna Daneți, care era decedat, prezentând plagi înjunghiate la nivelul gâtului și abdomenului. Din primele cercetari, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi fost înjunghiat de un bărbat de 33 de ani, din localitate”, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor urmând a fi  dispuse măsuri legale în baza probatoriului administrat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.