Dăncilă, despre drumul expres Craiova-Piteşti: „Se reia licitația pentru tronsoanele 3 și...

Dăncilă, despre drumul expres Craiova-Piteşti: „Se reia licitația pentru tronsoanele 3 și 4”

2.718
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, la Craiova, că până la finalul anului vor fi relansate licitaţiile pentru tronsoanele 3 şi 4 ale drumului expres Craiova-Piteşti.

Dăncilă a spus că execuţia celorlalte tronsoane ale drumului de mare viteză, care va lega Craiova de Piteşti, este în fază avansată.

„Concret, săptămâna trecută am început lucrările la primii kilometri de autostradă din Moldova şi pentru că suntem la Craiova, drumul expres Craiova-Piteşti este în fază avansată. Va avea o lungime de peste 121 de kilometri, are o valoare totală estimată de aproape cinci miliarde de lei, inclusiv TVA, iar pentru o realizare cât mai eficientă, obiectivul a fost împărţit în patru tronsoane. Contractele pentru proiectarea şi execuţia celor patru tronsoane au fost scoase la licitaţie din 2017, iar contractele pentru tronsoanele 1 şi 2 au fost semnate deja în decembrie 2018. Practic, anul acesta, tronsoanele 1 şi 2, în lungime de 56, 55 kilometri, şi cu o valoare însumată de peste două miliarde de lei, cu TVA, au intrat în linie dreaptă, aflându-se în faza de proiectare”, a declarat premierul, la Craiova.

Ea a adăugat că documentaţia aferentă tronsoanelor 3 şi 4, unde licitaţia a fost anulată de instanţă, va fi reactualizată.

„Trebuie să precizez că licitaţiile pentru tronsoanele 3 şi 4 au fost anulate de instanţă. În acest moment, documentaţia necesară acestor tronsoane se află în procedura de reactualizare pentru a putea fi lansată din nou licitaţia, anul acesta”, a mai declarat Dăncilă.

5 COMENTARII

 1. #1
 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   07-11-2011
  Mesaje
  45

  Mai merge folosita vrajeala la inca cateva campanii, fraierii pun botul…

 3. #3
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7361

  Haha.. fac poteca Craiova-Pitesti.. dar nici pe aia nu o fac.. cat o mai tine minciuna..

 4. #4
  Member
  Data de inscriere
   23-11-2012
  Mesaje
  201

  Si cand vor incepe lucrarile ” pe tronsoane ” timp de 10 ani vom face cate 10 ore pana la Bucuresti !

 5. #5
  Newcomer
  Data de inscriere
   07-11-2011
  Mesaje
  46
  Citat Mesaj initiat de marius gr.
  Si cand vor incepe lucrarile ” pe tronsoane ” timp de 10 ani vom face cate 10 ore pana la Bucuresti !

  Tu cred ca realizezi ca nu se va face pe actualul drum Craiova-Pitesti…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.