Despre goange și imaginația bogată a ziariștilor din Craiova

Despre goange și imaginația bogată a ziariștilor din Craiova

5,539
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Realitatea privind condițiile din cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova o știm cu toții. Sunt convinsă că fiecare dintre noi am fost la un moment dat pacienți sau însoțitori. Să refuzi să vezi această realitate, indiferent că ești medic, asistent sau că ocupi o funcție de conducere…este de fapt un rău pe care continui să ți-l faci…la locul de muncă. Nu domnule manager, nu doamna Geormăneanu, nu sunt imagini din altă instituție medicală! Și problemele nu se opresc aici.

Culmea este că nici DSP Dolj nu a descoperit acești gândaci, la ultimul control efectuat, deși micile vietăți zburdă prin spitalul ăsta de când lumea. O spun oamenii care ajung aici, domnilor. Îi simt și i-am simțit și eu când mama a fost internată pe Secția…ORL. Da, altă secție, altă mizerie! Știu că îmi veți spune să aleg alt spital dacă nu îmi convine….nu aceasta este soluția! Nu mai ascundeți mizeria sub preș!

Am crezut cu tărie că în momentul în care ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut o vizită acestui spital, la început de septembrie, cineva va avea curajul să pună pe tapet problemele. Nimeni nu a îndrăznit și potrivit managerului de atunci, Alin Demetrian, toate sunt bune sau pe cale de a se rezolva în această instituție. Cam așa o asigura pe Pintea, domnul Demetrian. Îmi amintesc că săracii medici cardiologi nu au fost lăsați să vorbească…să spună că nu au oameni, că nu au echipă pentru frumoasa Clinică unde se presupune că în ianuarie 2019 se vor face operații pe cord deschis! Erau înghioldiți să tacă sau li se ”lua vorba din gură”, doar doar să nu mai spună ce-i doare! Cum să rezolvăm multele probleme dacă nu ni le recunoaștem?! Cum?

2 COMENTARII

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   03-10-2018
  Mesaje
  39

  Daca vreti va dau eu imagini sa le aratati, poate palea de pe la scara lor de o folosesc cadrele o recunosc, zici ca esti la ghena de gunoi. Cautati aici si o sa vadeti niste imagini realizate da catre o persoana nu foarte de mult in acest jeg care nu poate fi numit spital. Poate le aratati si recunosc, sa nu mai zica ca sunt inagini de prin”Franta, Germaia” etc.
  https://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1556859&page=16

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  317

  La noi este un cerc vicios…sarpele ce isi mananca propria coada! Eu,personal nu vad ca se va schimba ceva in Romania pe nici un plan! Asa suntem ca natie…oricine ar veni intr-o functie de conducere va vedea in primul rand interesul personal si dupa va intervenii lacomia! Asta-i romanul si nu numai! Am toto zis…ne-o facem cu mana noastra! Toti contribuim putin cate putin!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.