Doi pietoni, loviți pe o trecere din Craiova

Doi pietoni, loviți pe o trecere din Craiova

3.715
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 53 de ani și o femeie de 67 au fost loviți, în această dimineață, pe o trecere de pietoni situată în apropierea unei intersecții din Craiova. Femeia a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Potrivit primeor informații transmise de IPJ Dolj, un bărbat de 77 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe Strada Matei Millo, la intersectia cu Strada Caracal, i-a accidentat pe bărbatul de 53 de ani și pe femeie de 67 de ani, ambii din Craiova, care se angajaseră în traversarea drumului public.

Femeia de 67 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă”, au precizat reprezetanții poliției.

În cauză, a fost intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Am mai spus-o…toti cei trecuti de o varsta ar trebuii sa faca anual viza medicala cat si orasul! Nu am nimic cu ei,este dreptul lor sa conduca, unsa dupa o varsta nu mai conduci ca la 30..40 de ani!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.