Dolj: Amenzi și permise reținute pentru nereguli depistate în trafic

Dolj: Amenzi și permise reținute pentru nereguli depistate în trafic

2.831
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Permise reținute după ce șoferii au fost prinși băuți la volan, certificate de înmatriculare retrase și amenzi aplicate pentru diferite nereguli, acestea reprezintă o parte din rezultatul acțiunilor derulate de către polițiștii doljeni, în noaptea de joi spre vineri, pe șoselele din județ.

„În noaptea de 15/16 noiembrie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj şi Biroului Rutier Craiova au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care participă la întreceri neautorizate, pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au efectuat peste 40 de testări cu aparatul alcooltest şi au verificat, împreună cu specialişti din cadrul RAR Dolj, starea tehnică a unui număr de 30 de autoturisme”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Neregulile nu au întârziat să apară, fiind aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, din care cinci pentru defecţiunile tehnice constatate, valoarea acestora fiind de aproximativ 6.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au constatat patru infracţiuni, fiind depistate persoane care se urcaseră la volan, deşi consumaseră băuturi alcoolice. Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut patru permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.