Dolj: Tânăr din Secui, ucis de TIR

Dolj: Tânăr din Secui, ucis de TIR

11.501
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din localitaea Secui, județul Dolj, și-a pierdut viața, duminică seară, în urma unui accident rutier. 

Potrivit IPJ Dolj,  un bărbat în vârstă de 51 de ani, care conducea un ansamblu cap tractor și remorcă, pe DN 55, în afara localității Secui, din direcția Craiova către Bechet, l-a lovit pe tânărul care se deplasa, pieton fiind, în aceeași direcție de mers.

„În urma evenimentului rutier, din păcate, tânărul a decedat la faţa locului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    304

    Pai cand le zice lozinca la cate unii ca nici de pietoni nu sunt buni e adevarat. Pai daca nu sti nici sa mergi pe drum ce sa mai vorbesti de altele. Cand mergi pe marginea drumului, mergi pe sensul opus deplasarii de mers. Mergi cu fata sa vezi ce vine spre tine, in cxaz de ceva vezi mai din timp si ai timp sa te feresti. Dar daca mergi ca prostul si nu vezi ce vine din spate e treaba ta. A gasit ce a cautat.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     03-08-2021
    Mesaje
    0

    Dacă îmi bag pula in familia ta ce părere ai?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.