DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu coronavirus vor fi derulate în zonele aglomerate din județul Dolj. 

„Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, incepând cu seara de 03 iulie, sub autoritatea Instituției Prefectului, politiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor , Direcției de Sănătate Publică si cei de la Protectia Consumatorului vor verifica respectarea măsurilor impuse in contextul stării de alertă”, informează IPJ Dolj.

Astfel, se vor desfășura activități de verificare cu efective mărite in zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase.

Totodata, printre prioritatile echipelor de verificare vor fi si mijloacele de transport in comun.

De la începutul acțiunii și până în această dimineață, au fost suplimentate fortele si mijloacele auto din teren, la nivelul județului Dolj, desfasurand activitati pentru prevenirea raspandirii virusului Covid 19, 122 de efective.

Astfel, au fost verificate peste 80 de societăți comerciale,fiind aplicate 62 de sancțiuni contraventionale in valoare de peste 50.000 de lei, pentru nerespectarea normelor la circulația rutieră și pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, in urma verificarilor efectuate in Craiova, la o terasa, a fost aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor instituite pe perioada starii de alerta.

Acțiunile vor continua in acest weekend, in vederea constientizarii tuturor cetatenilor cu privire la necesitatea respectarii masurilor de protectie si distantarii sociale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.