Evenimente culturale, în aer liber, în week-end, la Craiova

Evenimente culturale, în aer liber, în week-end, la Craiova

2.688
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Violonistul Octavian Gorun și pianista Corina Stănescu invită melomanii, vineri, la o călătorie muzicală inedită, intitulată “De la clasic la contemporan”, sub cupola Teatrului de Vară din Parcul Nicolae Romanescu.

Reuniți sub numele “Duo Classic”, cei doi soliști ai Filarmonicii Oltenia Craiova dau viață unor pagini muzicale celebre, pornind de la “Vara” din “Anotimpurile” lui Antonio Vivaldi până la “Balada” lui Ciprian Porumbescu și “Por una Cabeza” de Carlos Gardel.

Călătorul intergalactic își va face apariția sâmbătă, 20 iunie 2020, la ora 17:00, pe esplanada Teatrului pentru copii și tineret Colibri, ajutat să intre în lumea poveștilor de actorii Marin Fagu, Alis Ianoș, Geo Dinescu, inițiatorii proiectului și creatorii acestui spectacol de teatru de umbre pentru toate vârstele.

Tot sâmbătă, dar începând cu ora 20.00, ne revedem la Teatrul de Vară din Parcul Romanescu, pentru a urmări cu sufletul la gură spectacolul Gala Dor de Operă în interpretarea de excepție a artiștilor Operei Române Craiova: Renata Vari, Mariana Bulicanu, Noemi Modra, Bogdan Mihai, Ioan Cherata, Daniel Cornescu, Laurențiu Nicu, alături de Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.

Duminică, 21 iunie 2020, la ora 11:00, actorii Geo Dinescu și Marin Fagu de la Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri aduc Profesorul distrat în Parcul Romanescu, la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu.

Ca la noi, ca la olteni, doar un profesor distrat poate explica, intergalactic, într-un singur weekend, ce înseamnă dorul de operă … de la clasic la contemporan, cu respectarea măsurilor de distanțare.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7671

  Acoperisul ala al teatrului de vara din Parcul Romanescu… a disparut si nu a mai reaparut…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.