DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea Cetate, județul Dolj, s-a ales cu dosar penal, după ce în nopatea de marți spre miercuri a luat mașina părinților din curte și a plecat la plimbare, chiar dacă nu are permis de conducere. 

Reprezentanții IPJ Dolj au menționat că tânărul este cercetat pentru două infracțiuni: furt și conducerea unui vehicul fără permis.

„În noaptea de 13/14 octombrie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Giubega au depistat în trafic, pe DN 56, în comuna Giubega, un tânăr de 18 ani, din Cetate, care se afla la volanul unui autoturism. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză nu deținea permis de conducere, iar autoturismul ar fi fost sustras, în noaptea respectivă, din curtea părinților săi. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și furt în scop de folosință”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.