DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nouă percheziții au fost efectuate de către polițiști, în judeţul Dolj, miercuri, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt pe teritoriul Franţei. Cinci bărbați au fost reținuți și vor fi predați autorităților franceze. 

Potrivit IPJ Dolj, din cercetări a reieșit că persoanele respective au furat motoare de bărci, pe teritoriul Franţei, în anul trecut.

Prejudiciul cauzat este de 200.000 de euro.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, mai multe bunuri, iar nouă persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

„De asemenea, au fost puse în executare 5 mandate europene de arestare, emise în cursul aceleiaşi zile, de către autorităţile judiciare din Franţa, pentru comiterea, pe teritoriul acestui stat, a mai multor infracţiuni de „furt în grup infracţional, participaţie la o asociere de răufacători, în vederea pregătirii unor infracţiuni, începând cu anul 2020”. Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse 26 şi 39 de ani, din judeţul Dolj, au fost escortaţi şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acestora ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, ulterior fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Astăzi, cei cinci bărbați vor fi prezentaţi instanţei competente, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.