(Foto/Video) Trei oameni au murit, azi, pe Centura de Nord a Craiovei

(Foto/Video) Trei oameni au murit, azi, pe Centura de Nord a Craiovei

13.536
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un grav accident rutier a avut loc, astăzi, pe Centura de Nord a Craiovei, în zona Tancodrom, în accident fiind implicate un TIR și un autoturim. Trei persoane și-au pierdut viața.

În autoturism se aflau trei persoane, toate fiind găsite încarcerate de echipajele de salvare și descarcerare sosite la fața locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, în ciuda manavrelor de resuscitare, niciuna dintre cele trei victime din mașină nu a putut fi salvată.

Cu toate eforturile depuse la fața locului, s-a declarat decesul celor trei victime din autoturism”, a precizat aceasta. Privitor la șoferul TIR-ului, acesta era conștient și cooperant.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Dolj, autoturismul implicat în accident era condus de un bărbat de 60 de ani, din Timișoara, pe DN 65F, dinspre Ișalnița, și ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un TIR, care în urma impactului s-a răsturnat în afara părții carosabile. Acesta transporta haine și umerașe.

În autoturism se mai aflau două femei, una de 63 de ani, tot din Timișoara, asemenea șoferului. Datele celei de-a doua victime nu sunt încă cunoscute, vârsta aproximativă a acesteia fiind de circa 60 de ani.

Bărbatul care conducea TIR-ul are 38 de ani și este din Buzău. Acesta a suferit leziuni minore în accident și nu a dorit să meargă la spital.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, fiind efectuate verificări în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului”, a precizat Mihaela Sadoveanu, din cadrul IPJ Dolj.

Foto/Video: ISU Dolj, IPJ Dolj

 



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Exact ce apuneam si intr-o postare la o alta stire acum mai putin de 2ore..suntem fruntasi in ceea ce priveste nr deceselor pe drumurile noastre! Dar amenzil de 2 lei se dau in continuare iar pedepsele privinnd alcoolul la volan, depasire vitezei sau taierea liniei continue sunt cu suspendare(deci o hartie cu care nici la c*r nu te poti sterge) si romanasul nostru foarte educat…ce sa invete? Las’ ca merge si asa…

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     30-01-2010
    Mesaje
    82

    inca trei morti de covid

  3. #3
    Ami
    Spammer
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2314
    Citat Mesaj initiat de D@NY 2000
    inca trei morti de covid

    Nici măcar. E complet lipsit de importanță. Sunt morți, șterși de pe fața pământului. Și ei și toți cei care mor în accidente. Toți morții ăștia, cu sau fara Covidu mă-sii, devin cifre. Optica se schimbă complet când ei sunt dintre ai noștri, rude, prieteni.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.