DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Săptămâna aceasta încep lucrările de construire a noii Piețe Brazda lui Novac din Craiova, primăria eliberând autorizația în acest sens.

Piețe și Târguri Craiova va semna ordinul de începere a lucrărilor, anunță edilul urbei, Lia Olguța Vasilescu.

Investiția se ridică la valoarea de 1.266.192 lei fără TVA, la care se vor adăuga cheltuieli specifice activității de piață (sistem de climatizare, sistem de supraveghere, tarabe, vitrine frigorifice și sistem inteligent de taxare).

„Vechea piață a cartierului Brazda lui Novac a fost deja demolată, iar pe același amplasament va fi ridicată o piață modernă, desfășurată pe o suprafață totală de 336,87 mp. Noua piață va fi realizată din structură metalică, cu pereți și acoperiș din panouri sandwich termoizolante si panouri metalice decorative. În interior, piața va dispune de: galantare pentru produse din carne și lactate dotate cu vritrine frigorifice, grupuri sociale, vestiare, un spațiu administrativ, aproximativ 40 de tarabe pentru comercializarea fructelor și legumelor. Ne dorim ca această nouă piață să devină un punct de referință pentru cartier și să ofere condiții moderne și confortabile pentru toți cumpărătorii și comercianții”, spune Vasilescu.

Termenul pentru finalizarea lucrărilor este 05 octombrie, anul acesta.

 

 Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.