Iohannis, în Bănie: „Aici, în Craiova, cunoașteți adresa spitalului regional? Eu nu”

Iohannis, în Bănie: „Aici, în Craiova, cunoașteți adresa spitalului regional? Eu nu”

9.515
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, a precizat sâmbătă, la Craiova, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL (Sud – Vest- Oltenia), că este nemulțumit de faptul că Drumul Expres Craiova -Pitești este în punctul zero, după atâția ani, că spitalele regionale sunt în faza studiilor de fezabilitate sau că nici domeniului educației nu i se acordă atenția meritată. 

Președinte în funcție a început discursul ironizând faptul că în drumul său de la București la Craiova, ajungând la Pitești, a căutat drumul expres promis de PSD.

„Sunt foarte bucuros că pot să fiu cu voi astăzi. Am început împreună foarte bine. Acțiunea de strângere de semnături a fost un succes, iar acest succes vi se datorează vouă. Un sfert dintre semnături sunt din Oltenia. Asta arată ceva. Am venit cu mașina de la București. Am căutat un drum mai rapid, de la Pitești, că PSD promite tot timpul drumuri bune, autostrăzi… Dacă ați văzut-o voi, am văzut-o și eu. PSD a realizat kilometri de autostradă. În creion, nu în realitate”, a spus Iohannis.

Acesta a reamintit și despre situația spitalelor regionale, declarându-se nemulțumit de faptul că abia acum se întocmesc studiile de fezabilitate.

„PSD a vorbit despre spitale. A vorbit despre spitale mari. Aici, în Craiova, cunoașteți adresa spitalui regional? Eu nu. După ce au guvernat atâta timp, acum ne spun că vor începe hârtiile. Spunea doamna ministru că vor depune studiile de fezabilitate. Este normal? Nu se poate să vorbești atâta vreme despre aceste spitale și abia acum să fim la stadiul hârtiilor”, a mai precizat președintele în funcție.

Iohannis nu a omis nici faptul că foarte multe școli au încă grupuri sanitare în curte și că programul din 2016, al PSD-ului, nu a fost aplicat.

„Pe scurt, PSD pentru România a fost și este o catastrofă. Cum am ajuns noi, românii, în această situație. Ei, bine, prin alegeri. PSD a fost ales cu un program care promitea românilor de toate. Tot ce au reușit este să-și înșurubeze neamurile la funcțiile cheie. Mi-am folosit instrumentele constituționale și am oprit foarte multe din prostiile și din nesimțirile PSD. Românii nu mai vor PSD. Nu mai vor această catastrofă care a inhibat dezvoltarea României. Ei vor PNL. Așa se trag concluziile după alegeri. Au fost doar primele alegeri. Urmează alegerile prezidențiale, locale, parlamentare. Eu cred că cel mai bine ar fi să le câștigăm împreună pe toate și să ne apucăm, dragii mei, de treabă. Trebuie să reparăm ce a stricat PSD. Trebuie să ajungem la o țară normală!”, a conchis Iohannis.

La evenimentul de la Craiova au participat aproximativ 1.500 de membri și simpatizanți ai PNL, parlamentari, aleși locali din regiunea Olteniei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.